Boomstam in een rivier

Boomstam in een rivier van Bert-Jan de Wagenaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Boomstam in een rivier

van Bert-Jan de Wagenaar

Boomstam in een rivier van Bert-Jan de Wagenaar

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 766510
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

In dit prachtige rivierlandschap ligt een boomstam in water. De prachtige structuur van het verweerde hout vangt het door de wolken gefilterde zonlicht en krijgt zo een schitterende warme gloed.

Dit werk wordt aangeboden door Bert-Jan de Wagenaar

Bert-Jan de Wagenaar profielfotoBert-Jan de Wagenaar (1974), fotograaf, grafisch vormgever, kunstenaar, musicus.
In de jaren '90 studeert hij een aantal jaren aan kunstacademie en grafische school. Daar wordt hem het vak van de (toen nog analoge-) fotografie en grafisch vormgeven bijgebracht. Uiteindelijk kiest hij toch voor een carrière in de muziek en de camera en viltstiften verdwijnen in de kast.
Uiteindelijk blijkt het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan en heeft hij de camera en de tekenpennen weer ter hand genomen.
Met zijn kennis over het werken met een analoge camera en het ontwikkelen van foto's in de doka, bleek hij een heel brede basis te hebben gelegd om met de huidige digitale middelen prima uit de voeten te kunnen. Hij heeft zich toegelegd op portretten en stadsgezichten (urban fotografie), maar uitstapjes naar andere genres schuwt hij zeker niet.
Met zijn fijne oog voor compositie en lichtinval weet hij steeds weer tot verrassende beelden te komen. Door zijn ervaring in de (analoge) doka kan hij vanuit een ambachtelijke basis zijn foto's een professionele, krachtige bewerking meegeven.

Als grafisch ontwerper is Bert-Jan vooral met kleur en vlakverdeling bezig, iets wat hem door zijn natuurlijke oog voor verhoudingen heel goed af gaat.

Bert-Jan's stijl wordt vaak als expressief en dramatisch omschreven. Impact gegarandeerd!

Alle werken