Boos niet verbitterd

Boos niet verbitterd van Willie Wete

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Boos niet verbitterd van Willie Wete

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 259649
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
202 gratis verzending!

Omschrijving

"Ik wil zijn wie ik ben" is de titel van een gedicht dat ik geschreven hebt. Een foto fragment van dit kunstwerk is hieruit ontstaan en afgedrukt in het boekje naast het gedicht.
Het geeft zoals je kunt lezen; 'inzicht'. Je kunt emotie hebben zoals boos maar wees voorzichtig dat je niet verbitterd raakt.
Het leven is zoals het is in al haar facetten .

Respect begrip begrijpen weten kunnen valkuilen worden in de ervaring zelf maar je kunt het ook ontleden en je voordeel met de ervaring doen om het zeker te weten namelijk; ' pure liefde blijven delen'.

Een ander woord valt te lezen in dit fragment in het Nederlands daar staat dan; 'ook'.
Een symbool wat je kunt zien laat ik aan jouw fantasie over.

Bestel dit kunstwerk nu! Afdrukken op metaal en voor altijd bewaren in je collectie!

Dit is een tijdloos kunstwerk wat je in de familie kunt houden en doorgeven aan elkaar. Ik zou je dan ook willen vragen om de interactie aan te gaan met mij en de kunst.

Bestel het kunstwerk en schrijf zelf op de achterkant; "Boos niet verbitterd" en print dit verhaal wat ik zonet met je gedeelt hebt uit en plak dit ook op de achterkant van dit kunstwerk.

Bestel dit kunstwerk voor jezelf of om door te delen met vrienden of familieleden.

Wanneer je enthousiast bent hierover doe het vandaag nog!
Veel plezier met dit inzicht!

Over Willie Wete

Willie Wete profielfotoAls kind maakte ik mijn eerste kunstwerkje "VERHALEN DIE REIZEN" een bootje van krantenpapier en kreeg waardering dat ik hier een prijsje mee verdiende ik was een jaar of 11. "Ik Moet Niks" is altijd een inspiratie geweest om met mensen om te gaan maar wel met deze statement om mijn vrijheid te kunnen behouden. Inmiddels een tattoo op mijn onderarm met deze tekst laten zetten. Toen nadat ik levenslessen heb mogen ervaren heb ik deze wijsheden kunnen opschrijven toen ik 33 jaar was, in de vorm van 20 gedichten uit het hart een manuscript toen en een boekje nu met de titel:"Het moment de Fictie of Realiteit" een inspiratiebron voor mij sinds jaar en dag als kunstenmaker. Wat ik hier allemaal mee onderneemt verder heb ik samen gebracht als Willie Wete dit is mijn werknaam als kunstenmaker. Levenskunstenaar - Woordkunstenaar - Auteur - Muzikant-Coach en Spreker. Mijn werken zijn in prive collectie in binnen en buitenland en zijn altijd voor een kleine groep mensen toereikend geweest. Mede daarom is het ontzettend leuk om samen met WERKAANDEMUUR ons in te zetten omwille een mooi nieuw KUNSTWERK betaalbaar voor een grotere groep mensen en in het bijzonder voor jou! Via deze weg is dit nu mogelijk! De kunst foto fragmenten vanuit het boekje vind je hier terug op de site en kun je bestellen! Veel kijk plezier!

Alle werken