Boot passeert de kustlijn van Zoutelande

Boot passeert de kustlijn van Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74716

Boot passeert de kustlijn van Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Boot passeert de kustlijn van Zoutelande van MSP Photographics

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Op dit beeld passeerde de boot genaamd Cetus Pilot de kust van Zoutelande, Zeeland (NL). Deze boot is 25 meter lang, 15 meter breed en vaart onder Nederlandse vlag. De boot heeft zijn thuishaven in Vlissingen , bouwjaar is 2005 en het betreft een type ?pilot? boot. Waarvoor deze boot precies wordt ingezet heb ik niet kunnen achterhalen, wat ik wel weet is dat deze veelvuldig langs de kustlijn patrouilleert. Wat me opviel was dat hij krachtig en redelijk snel was ondanks dat de zee behoorlijk onrustig was en redelijke golven vertoonde. De achtergrond was heiig, de zon scheen op de boot wat een mooie plaat opleverde.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 20 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierenportretten, en macro / natuur platen. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter voor het laatste nieuws.

Alle werken