Borobudur's Nirwana

van Giovanni della Primavera

- Werkcode: 97633

Giovanni della Primavera over Borobudur's Nirwana

De Borobudur is opgebouwd als een grote stoepa. De basis van deze stoepa is 123 bij 123 meter. De stoepa heeft negen etages; de onderste zes zijn vierkant, de bovenste drie rond. De etages vertegenwoordigen de boeddhistische kosmos. Op de bovenste etages bevinden zich 72 kleine stoepa's, die gebouwd zijn rondom één grote centrale stoepa. De grote stoepa staat symbool voor het Nirwana.

De kleine stoepa's vertegenwoordigen van onder naar boven de weg die een boeddhist moet afleggen om uiteindelijk in het Nirvana te worden opgenomen. De open gaten in de onderste stoepa's staan op hun punt (de weg is nog onzeker) en in de bovenste stoepa's vlak, horizontaal (de weg is duidelijk, het geloof stevig).
Borobudur's Nirwana vind je in de categorieën Azië, Beeld (krant), Boeddhistische tempel, Borobudur, Fotografie, Gautama Boeddha, Indonesië, Java, Nirwana, Panoramafotografie, Religie, Rust en Stoepa.
Giovanni della Primavera profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Giovanni della Primavera

Voor al mijn werken zijn eventueel in overleg aparte kleur samenstellingen te bespreken. Neem contact met me op hierover via email info@vanlenthe.tweak.nl

Alle werken van Giovanni della Primavera


Waarom je kiest voor Borobudur's Nirwana op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Borobudur's Nirwana van Giovanni della Primavera

Koop de foto Borobudur's Nirwana van Giovanni della Primavera op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 97633
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.