Bosanemoon in de lenteregen van Karin de Jonge

Werkcode: 459 352 Kopieer de werkcode

Karin de Jonge profielfoto Eind maart bloeien de eerste bosanemonen in Noord-Limburg. De lenteregen en de zachte kleuren maken het tot een dromerig beeld dat in een grote afbeelding aan de muur heel mooi is!

Dit werk wordt aangeboden door Karin de Jonge

Als "belevingsfotograaf" wil ik gevoel in beeld vangen, of het nu om een landschap, een dier, een portret of een concert gaat. In mijn foto's wil ik mijn betrokkenheid, gevoel voor het onderwerp en de sfeer van het moment laten zien. Fotograferen is al heel lang mijn passie. Om mijn vaardigheden te vergroten heb ik enkele jaren geleden de Vakopleiding aan de Fotovakschool gevolgd. Naast mijn baan als psycholoog en mijn passie voor natuurfotografie werk ik ook in opdracht: bedrijfsfotografie, portret- en familieshoots, bruiloften en nog veel meer. Ook met theater- en concertfotografie (musical, orkest, koor) heb ik veel ervaring. Dit alles via mijn bedrijf Karin de Jonge-Fotografie. Daarnaast ben ik fotograaf van uitvaarten bij mijn andere bedrijf Blijvende Beelden. Soms heb je momenten dat "het klikt" en die je heel gelukkig maken. Een aantal van die momenten kun je bij Werk aan de Muur terugvinden. Maak een keuze en geniet ervan!

Meer weten over Karin de Jonge?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Hettie Nepveu
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Elvira
    Nederland
    5 / 5

    Alles heel goed geregeld
    Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Birgit
    Nederland
    5 / 5

    Ziet eruit zoals website
    Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023
    Chantal
    Nederland
    3.5 / 5

    Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
    De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Ken
    Nederland
    5 / 5

    Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
    Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Ingrid
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en prachtig werk geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Henk C.A. Weustrhof
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze, fraaie collectie, de afspraken nakomen, binnen de afgesproken tijd geleverd. Kortom, prima partner

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    L.
    Nederland
    5 / 5

    Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
    Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    M.Veen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken van hoge kwaliteit
    11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Ben
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
    We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    J
    Nederland
    5 / 5

    Leveren mooi werk af. Goed en prettig bereikbaar. Snelle afhandeling en voelde me echt klant waar ze veel moeite voor deden. Toppie!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Tineke
    Nederland
    4 / 5

    Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
    De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Bosanemoon in de lenteregen van Karin de Jonge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden