Boslandschap "Een Smal Pad" van Coen Weesjes

Werkcode: 461 263 Kopieer de werkcode

Coen Weesjes profielfoto Een smal pad leidt tussen bruinrode herfstbladeren door een loofbos waarvan de bladeren al geel en rood verkleuren.

Dit werk wordt aangeboden door Coen Weesjes

Mijn passie is het zo mooi mogelijk fotograferen van landschappen.
‘Maak zichtbaar, wat zonder jou misschien nooit zou zijn waargenomen.‘ Dit citaat van Robert Bresson is de essentie van mijn fotografie.

Veel plezier met het bekijken van de foto's. Voor eventuele vragen kun je me natuurlijk schrijven: coen@coenweesjes.nl

Meer weten over Coen Weesjes?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Charlotte
    Nederland
    5 / 5

    Super service en product
    Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Bert
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Wina
    Nederland
    5 / 5

    Kan niet beter!
    Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Erwin & Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Top resultaat
    Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Naomi
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Ger
    Nederland
    4 / 5

    Prima gemaakt
    Ik had wat wensen die perfect zijn toegepast. Wat handig zou zijn is de bezorgtijd te vermelden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Gerda
    Nederland
    5 / 5

    Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Boslandschap "Een Smal Pad" van Coen Weesjes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden