Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder

van Photo Henk van Dijk

- Werkcode: 534 298

Photo Henk van Dijk over Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder

Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder. Het Bosman-molentje is een kleine poldermolen die in 1929 door Bas Bosman in de Nederlandse plaats Piershil is ontwikkeld en daarna overal in de wereld toegepast. Ze worden nog steeds gemaakt in Piershil.
Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder vind je in de categorieën Fotografie, Hargen, Landschappen, Molens, Noord-Holland, Petten, Polderlandschap, Schoorl, Schoorlse Duinen, Toerisme in Nederland en Windenergie.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder van Photo Henk van Dijk

Koop de foto Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 534 298
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden