Botanische planten en bloemen afdruk, Grassen

Botanische planten en bloemen afdruk, Grassen van Angela Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Botanische planten en bloemen afdruk, Grassen van Angela Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 490765

10% voorjaarskorting
Nog 4 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 70 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een print van een origineel hand gedrukte monoprint van Natuurlijk Angelart.
Natuurlijk Angelart staat voor op de natuur geinspireerde prints en is gefascineerd door de kleuren, structuren en vormen uit de natuur. Voorbij gaan aan het oppervlakkige kijkenen inzoomen op de details.

Over Angela Peters

Angela Peters profielfotoLiefde voor de vormen, kleuren en structuren die de natuur ons te bieden heeft.

Mijn naam is Angela Peters, ik woon in het Gelderse stadje Hattem. Hier is ook mijn galerie winkel Angelart KunstZo gevestigd. Mijn kunstenaarschap begon in 2013 nadat ik mijn Bachelor of Fine Art and Design in Education had afgerond. In eerste instantie lag mijn focus op de mens, deze schilder ik nog steeds graag. Maar nadat ik samen met mijn vriend een boek over de natuur en het buitenleven ben gaan maken, ben ik begonnen met illustraties van planten en dieren. Ik ben gefascineerd door de kleuren, structuren en vormen uit de natuur. Nadat de illustraties voor het boek af waren had ik nog steeds de smaak te pakken. Nu probeer ik dagelijks een tekening en illustratie te maken.

Ik ben een maker. Elke dag besteed ik tijd aan maken, daarnaast geniet ik graag van de kleine dingen in de natuur. Voorbij gaan aan het oppervlakkige kijkenen inzoomen op de details. Door de jaren heen heb ik heel wat tekeningen en illustraties gemaakt deze deel ik nu voor een klein prijsje met jullie.

Alle werken