Botanische print judaspenning, oker geel

van Joske Kempink

- Werkcode: 585158

Joske Kempink over Botanische print judaspenning, oker geel

Een modern interieur is niet compleet zonder een mooie botanische print. Op deze print is de judaspenning, Lunaria, te zien. De mooie okergele achtergrond kleur past in vele interieur stijlen.
Botanische print judaspenning, oker geel vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Brave Ground, Digital Art, Fotografie, Geel, Groovy Champagne, Judaspenning, Woonstijl Basic, botanische print, monnaie du pape, oker, okergeel en silberblatt.
Joske Kempink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Hi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken van Joske Kempink


Meer weten over Joske Kempink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Botanische print judaspenning, oker geel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Botanische print judaspenning, oker geel van Joske Kempink

Koop dit digital art werk Botanische print judaspenning, oker geel van Joske Kempink als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 585158
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.