Boven Tijd

Boven Tijd van Jacob von Sternberg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Boven Tijd van Jacob von Sternberg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 691724
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Boven de tijd. Jacob is een fervent reiziger en staat bekend om zijn expressieve veelzijdigheid. Gedurende zijn succesvolle carrière heeft de kunstenaar zich onderscheiden door de hoge mate van multidisciplinaire professionaliteit in zijn creatieve onderzoek.

Na een reis naar Japan was hij gefascineerd door de Japanse cultuur. Hij heeft een verfijnde serie kunstwerken geproduceerd waarin hij de spiritualiteit en fenomenologie van het land van de rijzende zon uitgebreid verkent. De serie, die wordt gekenmerkt door het gebruik van verschillende media, is een reprise van Jacob's tijd in Japan en toont een verfijnde taal gebaseerd op speciale middelen die herinneren aan de Zen-kalligrafie, het delicate chormatisme van de Japanse houtsnijwerken en de zwevende sferen die typisch zijn voor de Kanoschool.

Dit werk wordt aangeboden door Jacob von Sternberg

Jacob von Sternberg profielfotoDROMERS _ KUNSTENAARS _ KLEURRIJKE + ABSTRACTE KUNST + ILLUSTRATIE

"Ik verloor, maar werd niet verslagen. Ik werd sterker, bewuster en dankbaarder. Ik heb gewonnen, maar ik ben geen winnaar."

Ik ben een bekroonde kunstenaar en interieurontwerper. Mijn originele schilderijen en foto's zijn wereldwijd op solo- en groepstentoonstellingen getoond en ik heb het genoegen gehad om met vele internationale kunstenaars te werken.

Als u meer wilt weten over mijn originele werken, kunt u hier meer lezen: anutu-art.com

Ik hou ervan om mijn kunst met jou te zien, dus voel je vrij om het online te delen en vergeet niet om me te taggen! Instagram: @anutustudioart

Hartelijk dank voor uw bezoek en een prettige dag gewenst!

Alle werken