Brabants winterlandschap

Brabants winterlandschap van Ruud Morijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 21547

Brabants winterlandschap van Ruud Morijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een winterlandschap bij het Brabantse dorp Drimmelen met sneeuw en kale knotwilgen langs het nog net niet bevroren water. Het is vroege in de morgen en nog een beetje nevelig

Over Ruud Morijn

Al ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein. Daar staan er veel meer. Klik daarvoor op de eerste of derde link onder op deze pagina. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.Je vind de Flickrfoto's door te klikken op de eerste of de derde link direct hieronder op deze pagina. Veel kijkplezier toegewenst!

Alle werken