Brahma zalm kleuring relaxend in het gras

Brahma zalm kleuring relaxend in het gras van JM de Jong-Jansen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Brahma zalm kleuring relaxend in het gras

van JM de Jong-Jansen

Brahma zalm kleuring relaxend in het gras van JM de Jong-Jansen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 802672
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
213 gratis verzending!

Omschrijving

Mijn leuke zalm kleurende Brahma hen ligt hier lekker in het gras.
Ik kon van haar een close up foto maken zonder haar te storen in haar relaxing mode :-). Ze is een lieve kip die graag naar me toe komt voor wat lekkers te halen. Kippen herkennen de verzorger goed en dat merk ik ook elke dag, ze roepen me als ze me zien met een speciaal tok geluid.
Zij is 1 van mijn Brahma kippen waar ik iedere dag veel plezier aan beleef. De lekkere eitjes die ze leggen en hun aardig gedrag maakt dat ze niet schuchter reageren maar juist op me af komen. Echte kroelkippen zijn het en daardoor een geliefd ras kip.

Dit werk wordt aangeboden door JM de Jong-Jansen

JM de Jong-Jansen profielfotoNaast mijn werk als verpleegkundige is fotograferen een hobby waar ik me uren mee kan vermaken.
In mijn volkstuin en in de natuur ben ik dus vaak fotograferend bezig tussen al die vrolijke kleuren, planten, bloemen, allerlei kleine insecten en er zijn prachtige vlinders.
Spontaan een wandeling 'met mijn camera op pad' geeft mij een ook een groot plezier en wat mij onderweg opvrolijkt leg ik vast en die interesse van dat moment wil ik graag delen.
Ook macrofotografie heeft mijn interesse en hopelijk werkt het weer dan een beetje mee en kunnen de diertjes wachten tot ik een leuk plaatje heb kunnen maken :-), zo ja.... zullen deze foto's ook hier te zien zijn.
Ik vindt het leuk om feedback te krijgen en het is een hele eer voor me als 'mijn werk aan de muur' bij iemand zou hangen.

Alle werken