Branding van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 389729
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
80 gratis verzending!

Omschrijving

begonnen als een texture waarbij kleuren zijn veranderd, toevoegingen van digitale penselen (brushes) van golven en waterdruppels begon langzamerhand dit eindbeeld te ontstaan. Het beeld is dus geheel digitaal tot stand gekomen. Waarbij alleen voor de meeuwen 1 foto is gebruikt.

Software die ik hiervoor gebruikt heb is Affinity Photo.
De nieuwste telg grafische software als tegenhanger van Adobe Photoshop. Ofschoon Photoshop nog steeds de top of the bill is voor grafisch werk, alleen is voor vele de prijs hiervoor te hoog aan het worden. Terwijl zijn tegenhanger ons alle mogelijkheden geeft tot creatieve uitingen zoals dit beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artist, maakt graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Affinity Photo en Design, Nik filters, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), voor HDR wordt Aurora gebruikt.

Alle werken