Breda - De Koepelgevangenis van I Love Breda

Werkcode: 418 289 Kopieer de werkcode

I Love Breda profielfoto Breda, Noord Brabant, Nederland

ILoveBreda geeft informatie over de stad waar winkelen, eten, drinken en gezelligheid voorop staan. Er is altijd wel iets te doen waar wij iedereen graag van op de hoogte houden, zodat u niets hoeft te missen. Breda is een sprankelende Brabantse stad met een historisch en sfeervol stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland.

ILoveBreda wil jullie meenemen in de sfeer van de stad en bieden hier een steeds breder aanbod aan foto's uit Breda. Ook op verzoek kunnen wij foto's maken en aanleveren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Dit werk wordt aangeboden door I Love Breda

Welkom bij I Love Breda.

ILoveBreda geeft informatie over de stad waar winkelen, eten, drinken en gezelligheid voorop staan. Er is altijd wel iets te doen waar wij iedereen graag van op de hoogte houden, zodat u niets hoeft te missen. Breda is een sprankelende Brabantse stad met een historisch en sfeervol stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. ILoveBreda wil jullie meenemen in de sfeer van de stad en bieden hier een steeds breder aanbod aan foto's uit Breda.

Meer weten over I Love Breda?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    annemarie
    Nederland
    5 / 5

    Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Jenny Van Den Brink
    Nederland
    5 / 5

    Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Sivoservice Supplies & Advice
    Nederland
    5 / 5

    Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Antoinette
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Rob van Hotel Mitland
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Ronny
    Nederland
    5 / 5

    Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Joseph
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig afgewerkt
    Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Marjolijn
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
    We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Kim
    Nederland
    5 / 5

    Goed geregeld
    Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Breda - De Koepelgevangenis van I Love Breda als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden