Breitling Airplane SU-26M HB-MSO

Breitling Airplane SU-26M HB-MSO van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 266481

Breitling Airplane SU-26M HB-MSO van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 3 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Sukhoi Su-26 is een single-seater aerobatics vliegtuig van de voormalige Sovjet-Unie, aangedreven door een enkele radiale zuigermotor. De Su-26 heeft midden-adapteerde straight vleugels en vaste landingsgestel, de belangrijkste gear gemonteerd op een stevige titanium boog.

De Sukhoi Su-26 maakte zijn eerste vlucht in juni 1984, de oorspronkelijke vier met een tweebladige prop. De productie overgeschakeld naar de Su-26M, met verfijnde staartvlakken en een Duits-en-klare MTV-9 3-blade composiet propeller. Verdere verfijningen werden gemaakt, en het model won zowel de mannen en vrouwen team prijzen op de 1986 Wereld Aerobatics Championships. De gewijzigde Su-26M3 met de nieuwe M9F 430-pk motor domineerde de 2003 en 2005 Aerobatic WK evenals het EK 2004.

Over Eriks Photoshop by Erik Heuver

Mijn jonge jeugdjaren in Enschede waren heerlijk en onbevangen. Ik speelde vaak buiten en de meeste zondagen ging ik samen met mijn ouders en oudere zus de natuur in. Mijn vader, destijds beroeps fotograaf zei tijdens deze wandelingen meer dan eens: "De natuur is mijn grootste voorbeeld." Hij was een rustige, hardwerkende man en kwam in de natuur tot rust. Iets wat ik als jongetje toen nog niet kon begrijpen want ik was veel te druk met spelen.Toen ik 9 jaar oud was, werd bij mijn vader leverkanker geconstateerd en het jaar daarop overleed hij aan deze ziekte op 48-jarige leeftijd. Tot op heden kunnen we alleen maar gissen of hij ziek is geworden door het vele werk met chemicalien in de donkere kamer.Het verlies heeft emotioneel gezien mijn leven gemarkeerd, maar heeft me er niet van weerhouden om mijn eigen pad te zoeken. Schaatsen en sporten was een fijne uitlaapklep in mijn tienerjaren. Dat kwam ten einde toen ik op 25-jarige leeftijd het roer omgooide en vanwege werk naar Belgie verhuisde. Achteraf gezien om meer ruimte te hebben voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ontplooing. Na een paar jaar begon ik steeds meer interesse te krijgen voor fotografie en ik vroeg me meer dan eens af of ik deze passie van mijn vader geerfd zou kunnen hebben. Vervolgens begon ik vier jaar later aan een studie Fotografie in Oudenaarde (TSO) bij docenten, Hilde Braet, Leen Brands, Luc Polfliet en Kris Snoeck en nadien Academie Gent bij docent Lieven Herremans.

Alle werken