Breitling SU-26M HB-MSO

Breitling SU-26M HB-MSO van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Breitling SU-26M HB-MSO van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266483
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

De Sukhoi Su-26 is een single-seater aerobatics vliegtuig van de voormalige Sovjet-Unie, aangedreven door een enkele radiale zuigermotor. De Su-26 heeft midden-adapteerde straight vleugels en vaste landingsgestel, de belangrijkste gear gemonteerd op een stevige titanium boog.

De Sukhoi Su-26 maakte zijn eerste vlucht in juni 1984, de oorspronkelijke vier met een tweebladige prop. De productie overgeschakeld naar de Su-26M, met verfijnde staartvlakken en een Duits-en-klare MTV-9 3-blade composiet propeller. Verdere verfijningen werden gemaakt, en het model won zowel de mannen en vrouwen team prijzen op de 1986 Wereld Aerobatics Championships. De gewijzigde Su-26M3 met de nieuwe M9F 430-pk motor domineerde de 2003 en 2005 Aerobatic WK evenals het EK 2004.

Over Eriks Photoshop by Erik Heuver

Eriks Photoshop by Erik Heuver profielfotoErik heeft meer dan 20 jaar ervaring met fotografie opgedaan. Gaandeweg merkte hij dat zijn interesses en kwaliteiten in fotografie sterker werden in de richting van landschaps- en straatfoto's. Erik houdt van de natuur en geniet vooral van de prachtige uitzichten. Het behoud van de natuur is belangrijk voor Erik. Met zijn foto's laat hij iedereen genieten van wat onze aarde te bieden heeft. "De natuur is mijn beste voorbeeld" was de uitspraak van zijn vader, die ook een fotograaf was.

Erik is in Enschede geboren en op 25-jarige leeftijd verhuisd naar België vanwege zijn werk. Na een paar jaar werd ik meer en meer geïnteresseerd in fotografie en ik vroeg me af of ik deze passie van mijn vader kon erven. Vier jaar later begon ik een studie Fotografie in Oudenaarde (TSO) met docenten, Hilde Braet, Leen Brands, Luc Polfliet en Kris Snoeck. Na deze studie begon ik mijn studie aan de Gentse Academie met leraar Lieven Herreman. Ik merkte dat ik mezelf de hele tijd kwijt kon raken in fotografie en dat de passie, om een mooie foto te maken, me in bezit nam.

Alle werken