Broederlijke sneeuwklokjes

Broederlijke sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 265290

Broederlijke sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Broederlijke sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto van twee sneeuwklokjes die in verschillende stadia van hun groei zijn. De een heeft de bloemblaadjes nog dicht, de ander heeft ze al geopend en hangt er als een mooi lantaarntje achter. M'n oog viel op de sneeuwklokjes omdat ze zo broederlijk bij elkaar staan.

Er scheen op deze ochtend in februari een voorzichtig zonnetje tussen de bomen door en die zachte uitstraling heb ik in de bewerking van de foto doorgevoerd. Ik heb gekozen voor een uitvoering in pasteltinten met een zacht paarse achtergrond. Ook heb ik het contrast naar beneden gehaald, zodat er een rustige sfeer ontstaat.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken