Brommer op zee

Brommer op zee van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Brommer op zee van Sigrid Klop thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 54269

Brommer op zee van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Brommer op zee van Sigrid Klop

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Als kind las ik altijd graag de verhalen van Maarten Biesheuvel. In het verhaal brommer op zee staat een zeeman 's nachts op het dek als er een brommer aan komt rijden. Ze praten wat en uiteindelijk gaat de brommer weer verder. Aan dat verhaal moet ik denken als ik deze foto zie. De twee lichten achter het doek doen vermoeden dat daar de koplampen van een auto te zien zijn, die ergens in de lucht achter de ladder zweven. Ongeveer net zo absurd als de brommer die op zee komt aanrijden. Of ziet de kijker iets anders?

Over Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken