Brug De Oversteek bij Nijmegen

Brug De Oversteek bij Nijmegen van Sander Grefte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Brug De Oversteek bij Nijmegen van Sander Grefte

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189808
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Oversteek bij Nijmegen is de nieuwe brug over de Waal om de oude Waalbrug van het verkeer te ontlasten. Deze brug komt vooral tot zijn recht als het donker wordt door de prachtige verlichting. Hier was het hoog water waardoor een mooie reflectie mogelijk was zonder dat de Electrabel ook in beeld komt. De warme kleuren van de brug steekt hier mooi af tegen de blauwe lucht.

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Sander Grefte profielfotoHallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken