Brug

Brug van Jan Koppelaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Brug van Jan Koppelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 169357
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Nevel en zonsopkomst zijn mooie condities voor een sfeerplaat. Door de nevel worden de kleuren echte pastelkleuren. Deze foto is gemaakt tijdens zo'n zonsopkomst op Werelderfgoed Kinderdijk (Zuid-Holland, Nederland), bij de Kinderdijkse molens. De brug leidt naar de bezoekersmolen, maar vormde nu...samen met de molen en de boom het decor tegenover de indrukwekkende lucht. Kinderdijk op z'n mooist!

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar profielfotoJan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken