Bruin paard in staldeur

van Studio Nooks

- Werkcode: 227 992

Studio Nooks over Bruin paard in staldeur

Techniek: fotografie
Model: Otje
Bruin paard in staldeur vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Pferde, Portret, animalportrait, equin, horsephotography, horseportrait, paardenfotografie, paardenportret en pferdefotografie.
Studio Nooks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Nooks

Mijn naam is Meg Branca en ik woon samen met mijn 4 spaanse honden en 1 bulgaarse kat in het mooie Drenthe. Ik heb het ballet conservatorium gevolgd en was danser voor een korte tijd. Later omgeschoold door een opleiding te volgen aan de fotovakschool. Mijn liefde en interesse voor dieren zorgde ervoor dat ik in Duitsland terecht kwam waar ik enige jaren het sociale gedrag van wolven heb bestudeerd. Terug in Nederland heb ik mijn liefde voor dieren en beeldmaken gecombineerd en dat heeft geresulteert in Studio Nooks waarin ik me voornamelijk focus op dieren. Dieren welzijn ligt ook zeer na aan mijn hart en probeer met mijn werk een aantal stichtingen te ondersteunen.

Alle werken van Studio Nooks


Waarom je kiest voor Bruin paard in staldeur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bruin paard in staldeur van Studio Nooks

Koop de foto Bruin paard in staldeur van Studio Nooks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 227 992
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden