Bryce Canyon Lonely Tree - USA

Bryce Canyon Lonely Tree - USA van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bryce Canyon Lonely Tree - USA van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 81584
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Deze eyecatcher is gefotografeerd in Bryce Canyon National Park in The USA
Tijdens een twee weekse roadtrip door West-Amerika arriveerde op een zeer warme dag in Bryce Canyon om een bergwandeling te maken. Ik merkte al snel dat Bryce Canyon in vergelijking met de Grand Canyon, een stuk kleiner, maar veel toe­gankelijker en avontuurlijker is. De hickingtrails door de pieken en dalen zijn uitdagend en uitstekend voor actieve wandelaars en hickers.
Na een aardige klim arriveerde ik op een bergtop, waar ik deze prachtige eenzame naaldboom (lonely tree) tegenkwam. Het totaaluitzicht: een fel blauwe hemel, aardse kleuren met oranje bergtoppen en de fraaie kronkelige boom ("Bristlecone Pine Tree") was een prachtig vergezicht om even stil te staan, te genieten en te fotograferen.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken