Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive)

Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) van Hans Koster

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive)

van Hans Koster

Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) van Hans Koster

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122533
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Misschien wel een van de mooiste plekjes van Schotland ligt te midden van het prachtige gebied genaamd de Glen Coe. Hier stroomt de rivier Etive. Het uitzicht is op de Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) is zeer indrukwekkend.

Dit werk wordt aangeboden door Hans Koster

Hans Koster profielfotoNatuurbeleving overbrengen op andere mensen voert bij Hans de boventoon, evenals respect voor de natuur.Zijn voorkeur gaat vooral uit naar het vastleggen van landschappen en alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren. Sfeer is daarbij een erg belangrijk aspect. Vooral de jaargetijden herfst en de winter oefenen een grote aantrekkingskracht op zijn werk uit.De thuisbasis wordt gevormd door het prachtige en zeer diverse gebied genaamd de Maashorst (NBr). Inmiddels zijn er al vele foto's in lokale en nationale (natuur)bladen verschenen en worden zijn foto's vaak gebruikt voor o.a. promotionele doeleinden t.b.v. de Maashorst.

Alle werken