Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive)

van Hans Koster

- Werkcode: 122 533

Hans Koster over Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive)

Misschien wel een van de mooiste plekjes van Schotland ligt te midden van het prachtige gebied genaamd de Glen Coe. Hier stroomt de rivier Etive. Het uitzicht is op de Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) is zeer indrukwekkend.
Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) vind je in de categorieën Bergen, Buachaille Etive Mòr, Etive river, Fotografie, Glen Coe, Landschappen, Leefilter, Long-exposure, Natuur en Weer, Natuurfotografie, River (Engeland), Rivier, Schotland, Water en lange-sluitertijd.
Hans Koster profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Koster

Natuurbeleving overbrengen op andere mensen voert bij Hans de boventoon, evenals respect voor de natuur.Zijn voorkeur gaat vooral uit naar het vastleggen van landschappen en alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren. Sfeer is daarbij een erg belangrijk aspect. Vooral de jaargetijden herfst en de winter oefenen een grote aantrekkingskracht op zijn werk uit.De thuisbasis wordt gevormd door het prachtige en zeer diverse gebied genaamd de Maashorst (NBr). Inmiddels zijn er al vele foto's in lokale en nationale (natuur)bladen verschenen en worden zijn foto's vaak gebruikt voor o.a. promotionele doeleinden t.b.v. de Maashorst.

Alle werken van Hans Koster


Waarom je kiest voor Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) van Hans Koster

Koop de foto Buachaille Etive Mor (Grote herder van Etive) van Hans Koster op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122 533
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden