Buddha met olifanten

van Anouschka Hendriks

- Werkcode: 168 227

Anouschka Hendriks over Buddha met olifanten

Deze Buddha heb ik gefotografeerd in Thailand, evenals de olifanten. Deze olifanten waren uitgesneden uit hout. Er zijn diverse foto's samengevoegd om tot dit beeld te komen.
Buddha met olifanten vind je in de categorieën Afbeelding, Beeld (optica), Beeldende kunst, Beeldhouwkunst, Bewerking, Bezienswaardigheid, Buddha, Contemporary, Decoratie, Digital Art, Fotografie, Grijs, Groen, Kunst, Kunst aan de muur, Modern, Monument historique, Muur, Muur (bouwsel), Olifant, Religie, Religieus, Rust, Rustpunt, Schilderijen, Symbool, Thailand, bidden, digitale bewerking, mooie foto voor aan de muur, muurdecoratie en wanddecoratie.
Anouschka Hendriks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Even voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken van Anouschka Hendriks


Waarom je kiest voor Buddha met olifanten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Buddha met olifanten van Anouschka Hendriks

Koop dit digital art werk Buddha met olifanten van Anouschka Hendriks als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168 227
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.