Facebook pixel
Buddleia Still Life

Buddleia Still Life van Tanja Riedel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Buddleia Still Life van Tanja Riedel thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 212753

Buddleia Still Life van Tanja Riedel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Buddleia Still Life van Tanja Riedel

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Er zijn deels tegenstrijdige verklaringen over het effect van violet. De kleur tussen blauw en ultraviolet wordt geïnterpreteerd als mysterieus. Hier vertegenwoordigt deze kleur eenzaam en vanuit dit perspectief ook creatieve, maar voor ontevreden en zet afrodisiacum. Bovendien echter symboliseert Violett ook pijn, ontevredenheid en (nerveuze) spanning.
De Violet met zijn schakeringen wordt beschouwd als fantasierijk, gevoelig, intuïtief en buitengewoon. In de kleur overleg is het raadzaam om zelfvertrouwen en individualiteit uit te drukken en voor alle gelegenheden, waar de diplomatie nodig is. Deze kleuren zullen ook toegezegd een charmante en verleidelijke effect, als storend en negatief, bijna melancholische effect. Daardoor wordt de zin "Paars - de laatste poging".

Na de productie van de eerste materialen om de nieuw ontdekte kunstmatige kleurstof, 1858-1869, was de bleke "Mauve, of paars gekleurde zijde" als een mode-kleur van de betere mensen.

Over Tanja Riedel

Tanja Riedel profielfotoFotografie is mijn hobby, die ik deZoek balans voor mij, van mij in het dagelijks levensoms verloren. De verscheidenheid infotografie en Fanatsie zijn bijna geenLimieten en daarom heb ik Fotorgrafierealles lijkt me de lens. Ik hoop hethier zijn enkele foto's, zie het beroep.Veel dank aan allen die mijn foto'scommentaar ... Dus dan veel plezierBlader door de foto'stanjaPhotography is my hobby which I find the balance for me, I feel lost in life sometimes. The change from the photography and Fanatsie are almost no limits and therefore I Fotorgrafiere everything I came before his lens. I hope there are some images here found the appeal. Many thanks to all who comment on my pictures ... So then enjoy browsing the pictures in good light at all times and Tanja

Alle werken