Bugatti 57-SC Atlantic de legendarische sportwagen

Bugatti 57-SC Atlantic de legendarische sportwagen van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bugatti 57-SC Atlantic de legendarische sportwagen

van Jan Keteleer

Bugatti 57-SC Atlantic de legendarische sportwagen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 835561
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
482 gratis verzending!

Omschrijving

De Bugatti 1957-SC Atlantic is een van de meest begeerlijke en succesvolle van de vele modellen die samen de Vintage Class types van Bugatti auto's vormen. Gemaakt van de body van de laatst gerestaureerde Bugere Type 37 en gebruikmakend van een carrosserie stijl die Bugatti "Aqua" noemt, ontleent de auto zijn styling aan de Type 38 Grand Prix race auto. Het belangrijkste onderdeel van deze restauratie was het gebruik van een high-performance glasvezel carrosserie, die ervoor zorgde dat de natuurlijke lijnen van de oude auto werden behouden, ook al was de carrosserie aanzienlijk bijgewerkt. In overeenstemming met het oorspronkelijke ontwerp zijn de twee grote luchtkanalen achter de voorwielen het meest opvallende kenmerk van deze gerestaureerde auto.

Ontworpen om de neerwaartse kracht en luchtweerstand te maximaliseren, is het nieuwe luchtdempingssysteem vanuit alle hoeken zichtbaar en helpt het de neerwaartse kracht te verhogen door de snelheid van de auto te vertragen. Door de extra luchtweerstand die de luchtklep creëert, gaat de motor langzamer draaien, waardoor het zwaartepunt van de auto lager komt te liggen en de wegligging op rechte stukken verbetert. Deze luchtstroomscheiding helpt de ontwerpers ook om een hogere topsnelheid te bereiken doordat extra energie naar het aandrijfsysteem kan worden geleid.

Bugatti ontwierp de 1957-SC Atlantic met een aantal geavanceerde functies die hem anders maken dan de meeste sportwagens in die tijd. Brembo remmen met e

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken