Bugatti Atlantic Italiaans ontwerp op zijn best

Bugatti Atlantic Italiaans ontwerp op zijn best van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bugatti Atlantic Italiaans ontwerp op zijn best van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 664472
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De meest gewilde auto ter wereld voor autoverzamelaars is de Bugatti Atlantic uit 1930. Miljoenen mensen geven een originele Bugatti Atlantic in perfecte staat omdat deze auto begeerd is om zijn schoonheid maar ook omdat elke Bugatti Atlantic een verhaal te vertellen heeft. De Bugatti was en is alleen betaalbaar voor de rijkste mensen op aarde dus het is logisch dat alleen beroemde mensen er mee hebben gereden.

Dit schilderij van de Bugatti Atlantic, gebouwd in 1930, met de Italiaanse vlag op de achtergrond is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken