Bugatti Phoenix 57-SC Atlantic 1938

Bugatti Phoenix 57-SC Atlantic 1938 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bugatti Phoenix 57-SC Atlantic 1938

van Jan Keteleer

Bugatti Phoenix 57-SC Atlantic 1938 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 544587
Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
306 gratis verzending!

Omschrijving

De Bugatti Type 57 was een Bugatti auto. De auto werd gebouwd van 1934 tot 1940 en had een 3,3-liter acht-in-lijn motor met twee nokkenassen die was afgeleid van de motor van de Bugatti 49. De auto is ontworpen door Jean Bugatti, de zoon van Ettore Bugatti.

Er waren twee versies van het type 57: de 57 en de 57S, met verlaagd chassis. Er was ook een versie met compressor, genaamd 57C (of 57SC). Er waren verschillende carrosserieën beschikbaar: onder andere de Ventoux, de Stelvio, de Atalante en de Atlantic (waarvan er slechts enkele in 1936 werden gebouwd). Het ontwerp van de Atlantische Oceaan is geïnspireerd op de experimentele Aérolithe (1935). In 1937 en 1939 won een Bugatti 57 de 24 uur van Le Mans, beide jaren met Jean-Pierre Wimille achter het stuur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken