Bultrugwalvis duikt onder met een prachtige "tail fluke" in  Skjálfandi Bay, IJsland

Bultrugwalvis duikt onder met een prachtige "tail fluke" in Skjálfandi Bay, IJsland van Koen Hoekemeijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 107393

Bultrugwalvis duikt onder met een prachtige "tail fluke" in Skjálfandi Bay, IJsland van Koen Hoekemeijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Bultrugwalvis duikt onder met een prachtige "tail fluke" in  Skjálfandi Bay, IJsland van Koen Hoekemeijer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Ieder jaren wordt Skjálfandi Bay in Noord IJsland gedurende een aantal maanden bezocht door vele bultrugwalvissen. De walvissen maken gebruik van de koude voedselrijke wateren in de baai om zich te voeden en zo hun vetlaag en energiepeil aan te vullen. Dit is een constant proces totdat ze aan hun lange reis richting zuidelijker gelegen wateren beginnen. In de warmere wateren zullen de walvissen voornamelijk paren en nieuwe kalveren ter wereld brengen en zogen. Al die tijd zullen de walvissen niet eten, totdat ze dus weer richting bijvoorbeeld IJsland migreren.

Over Koen Hoekemeijer

Woont in Amsterdam, maar is graag op reis en vertoeft het liefste op zee of ergens ver weg in de jungle. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken