Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 9 uur geldig!

Bunter herbstlicher Laubwald

van Oliver Henze

- Werkcode: 402 031

Oliver Henze over Bunter herbstlicher Laubwald

Bunter herbstlicher Laubwald
Bunter herbstlicher Laubwald vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Harz gebergte, Herfst, Landschappen, Laub, Natuur en Weer, Saksen en Seizoenen.
Oliver Henze profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Oliver Henze

Thuis in de Harz...

Zonovergoten bossen, in nevel gehulde bergen, bloeiende klaprozenvelden of adembenemende foto's van de sterrenhemel zijn slechts een kleine greep uit zijn veelzijdige motieven.Oliver Henze wordt altijd de natuur in gedreven, op zoek naar nieuwe, interessante plekken langs kronkelende paden, buiten de gebaande toeristische paden. Een zeer speciaal stokpaardje voor Oliver is het bos. Hoe slechter het weer, hoe interessanter de motieven daar worden. Dat wordt vooral duidelijk bij mystieke mist. Ook nachtwandelingen op de Brocken en regelmatige uitstapjes in de rotslandschappen van het Bode-dal leveren steeds weer heel bijzondere en zeldzame beelden op.

Oliver: "Mijn doel is het moment en de sfeer vast te leggen, die op elke foto uniek zijn. Natuurlijk is er een beetje geluk voor nodig, maar als je er gewoon voor gaat, vind je vaak de beste inspiratie in het onverwachte.

Alle werken van Oliver Henze


Waarom je kiest voor Bunter herbstlicher Laubwald op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bunter herbstlicher Laubwald van Oliver Henze

Koop de foto Bunter herbstlicher Laubwald van Oliver Henze op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 402 031

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-97,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.