Butterfly

Butterfly van Oscar de Wit-Snijder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Butterfly van Oscar de Wit-Snijder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338590
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

In de Passieflora geweest omdat prachtige vlinders te fotograferen. Vanwege de warmte en luchtvochtigheid moesten we af en toe naar buiten om even bij te komen. Een mooie vlindertuin met een diversiteit aan vlinders.
Deze vlinder heet glasvleugelvlinder en leeft in tropische regenwouden in Midden- en Zuid-Amerika, van Mexico tot Panama.
Wat eet hij graag?
Hij leeft van nectar. De rups eet van nachtschade-achtige planten. Die zijn giftig, waardoor de rups zelf ook giftig wordt.
Glazen vleugels
Door het ontbreken van vleugelschubben zijn de vleugels onzichtbaar. Je kunt alleen de vleugeladers, die belangrijk zijn voor de stevigheid, met het oog waarnemen. De vleugelrand is donker gekleurd en soms rood of oranje.
Eerst ruiken
Het mannetje scheidt feromonen af, die een bepaalde geur geven. Deze geur trekt zowel mannetjes als vrouwtjes aan. Het resultaat is soms dat je grote groepen vlinders met elkaar ziet baltsen. Het mannetje met de meeste feromonen is het aantrekkelijkst.

Over Oscar de Wit-Snijder

Oscar de Wit-Snijder profielfotoMijn naam is Oscar en hou me bezig met fotograferen en foto art. Op foto art gebied hou ik ervan om van 1 of meerdere foto's weer een nieuw kunst werk te maken, de fotografie gebruik ik dan o.a voor mijn ontwerpen. Macro in combinatie met highspeed waterdrop fotografie heeft altijd mijn aandacht en passie gehad, de vormen, kleuren, en mogelijkheden met dit soort fotografie zijn geweldig. Buiten deze vorm van fotografie hou ik me ook bezig met Neutral Density filters ( grijs filter) en avond fotografie. De melkachtige en silky uitstraling van fotograferen met een grijsfilter spreken mij zeer aan. Mijn interesse van de avond fotografie licht op het gebied van fotograferen van de lichtbundels van rijdende objecten.

Alle werken