CADILLAC "COUPE DE VILLE" 1957

van marco de Jonge

- Werkcode: 461 204

marco de Jonge over CADILLAC "COUPE DE VILLE" 1957

CADILLAC "COUPE DE VILLE" 1957
CADILLAC "COUPE DE VILLE" 1957 vind je in de categorieën Auto's, Automotive, Cadillac (automerk), Digitale Kunst, Fotografie, Mancave, Noord Amerika, Oldtimers en Route 66.
marco de Jonge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door marco de Jonge

Ik ben Marco,  Getrouwd en vader van 2 jongens die net als ik gek zijn van auto's. Als jongen van 15 ging ik altijd met mijn cameraatje op de eerste zaterdag van de maand naar Scheveningen naar de Amerikanen meeting, gek op auto's van 2CV tot dikke v8 motoren alles was mooi en moest op de foto, maar automonteur dat wilde ik worden en automonteur werd ik ook maar altijd met een camera in de buurt. Met de intreden van de digitale camera en Photoshop ben ik me daar meer mee gaan bezighouden en kreeg ik het verzoek om een auto te komen fotograferen, dit is uitgelopen tot veel meer auto's. Ik kan mijn liefde voor fotograferen, foto's bewerken en auto's dan ook prima combineren.

Alle werken van marco de Jonge


Waarom je kiest voor CADILLAC "COUPE DE VILLE" 1957 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

CADILLAC "COUPE DE VILLE" 1957 van marco de Jonge

Koop dit digital art werk CADILLAC "COUPE DE VILLE" 1957 van marco de Jonge als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 461 204
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.