CARE Wereldkaart | Aquarel schilderij

CARE Wereldkaart | Aquarel schilderij van - Wereldkaarten.shop -

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

CARE Wereldkaart | Aquarel schilderij van - Wereldkaarten.shop -

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365345
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
De CARE Wereldkaart is een zeer gedetailleerde handgeschilderde wereldkaart in aquarel met heldere kleuren die een duidelijke connectie hebben met de natuur en het klimaat van het betreffende land / continent.

Met de verkoop van deze wereldkaart, steunen wij het CARE Noodhulpfonds. Voor alle informatie hierover kijk je op: www.carewereldkaart.nl

CARE is een internationale humanitaire organisatie die wereldwijd in meer dan 90 landen actief is. CARE is gericht op armoedebestrijding, werkt in fragiele gebieden en heeft een speciale focus op de behoeften en kansen van vrouwen en meisjes. Het geld uit het CARE Noodhulpfonds wordt ingezet voor humanitaire hulp wereldwijd.

De CARE Wereldkaart is gemaakt door Ricardo Bouman, een creatief ontwerper, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.

Bekijk een korte film met leuke filmbeeld over hoe ik deze kaart geschilderd heb in aquarel. Knip en plak deze Youtube-link in je browser om de film e bekijken: https://youtu.be/hnZOQ49ElBY

Het originele schilderij heeft een formaat van 160x90cm en is gefotografeerd in hoge resolutie, wat grote printafdrukken mogelijk maakt. Denk hierbij aan grote prints op Canvas, Behang, Aluminium en Akoestisch Doek.

Deze unieke wereldkaart is een project waar

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop schildert bijzondere Wereld- en Landkaarten, bedoeld als sfeervolle en educatieve wanddecoraties. Alle kaartendesigns worden gemaakt in de studio/atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Ricardo is in het dagelijks leven een grafisch ontwerper met een passie voor reizen, illustreren, fotografie, topografie en schilderkunst.

Ricardo schildert landschappen en stadsgezichten en is 3 jaar geleden gestart met het maken van cartografische kunst. Dit groeide uit tot een leuke kaartencollectie bestaande uit moderne en artistieke designs die zowel met de hand als digitaal zijn gemaakt.
Zijn favoriete analoge mediums zijn aquarel, acrylverf- en inktsoorten en natuurlijke materialen.
Zoals zijn collage 'Wereldkaart van echte Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor het mooiste resultaat aan uw muur op elk gewenste formaat en materiaalsoort.

Voor meer informatie bezoekt u de officiële webshop op:
https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken