Facebook pixel
CARE Wereldkaart | Steunt het goede doel

CARE Wereldkaart | Steunt het goede doel van - Wereldkaarten.Shop -

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 365345

CARE Wereldkaart | Steunt het goede doel van - Wereldkaarten.Shop -

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
CARE Wereldkaart | Steunt het goede doel van - Wereldkaarten.Shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De CARE Wereldkaart is een gedetailleerde, hand geschilderde wereldkaart in aquarel. Het kunstwerk heeft heldere kleuren die duidelijke connecties hebben met de natuur en het klimaat van de continenten.

De CARE Wereldkaart steunt het goede doel, want bij aankoop van dit werk wordt een kwart van het winstbedrag gedoneerd aan het CARE Noodhulpfonds.

CARE is een internationale humanitaire organisatie die wereldwijd in meer dan 90 landen actief is.
CARE is gericht op armoedebestrijding, werkt in de meest fragiele gebieden en heeft een speciale focus op de behoeften en kansen van vrouwen en meisjes.
Het geld uit het CARE Noodhulpfonds wordt ingezet voor humanitaire hulp wereldwijd. Zie voor meer informatie: www.noodhulpfonds.org.

De CARE Wereldkaart is een aquarel illustratie van Ricardo Bouman, grafisch ontwerper en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving en van Wereldkaarten.Shop in Zoetermeer.

Het originele schilderij heeft een formaat van 160x90cm. Er is bewust gekozen om op een grote formaat te schilderen, want op deze manier konden ook de kleinere eilanden op gedetailleerde wijze worden ingetekend. Het schilderij is op professionele wijze gedigitaliseerd in hoge resolutie, wat grote afdrukken mogelijk maakt. Denk hierbij aan een print op maat op een Akoestisch Doek of een Naadloze Airtex-Behang.

Over - Wereldkaarten.Shop -

- Wereldkaarten.Shop - profielfotoWereldkaarten zorgen altijd voor leuk gespreksstof met je familie, vrienden en collega's en zijn een musthave in het interieur van de reislustige mens.
WereldkaartenShop is de webshop van Ricardo Bouman, een grafisch ontwerper uit Zoetermeer.
In zijn vrije tijd illustreert hij moderne en artistieke wereldkaarten, land- en stadskaarten.
Zijn favoriete medium is aquarel en daarnaast experimenteert hij ook graag met acrylverf, gouache, ecoline en inkt. Ook maakt hij collages met natuurlijke materialen zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen' die u via deze link kunt bekijken: https://bit.ly/2x5GEkA

Zijn kunstwerken worden op professionele wijze gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Het resultaat zijn scherpe prints met levendige en contrastrijke kleuren die het WOW-effect hebben.
De wereldkaarten van WereldkaartenShop zijn ook zeer geschikt voor grote (wand vullende) formaten in woning- , horeca- en bedrijfsruimten.

Benieuwd naar de persoon en het verhaal achter WereldkaartenShop?
Lees het interview op de blog van Werk aan de Muur en bekijk enkele mooie voorbeelden:
https://www.werkaandemuur.nl/blog/een-reis-om-de-wereld-met-ricardo-bouman/

Alle werken