CUBA - Oldtimer en vervallen gebouw - Havanna

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 341 638

Marianne Ottemann - OTTI over CUBA - Oldtimer en vervallen gebouw - Havanna

Stilleven van een straatbeeld in Cuba. Een oldtimer voor de resten van een vervallen gebouw in Havanna. In groen - blauwe kleuren.
CUBA - Oldtimer en vervallen gebouw - Havanna vind je in de categorieën Auto's, Cuba, Fotografie, Havana, Klassieker, Oldtimers, Ruïne, Straatfotografie, Verlaten plekken, Vintage, cars of cuba en otti.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor CUBA - Oldtimer en vervallen gebouw - Havanna als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

CUBA - Oldtimer en vervallen gebouw - Havanna van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto CUBA - Oldtimer en vervallen gebouw - Havanna van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 638
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden