CUBA - TRAPPENHUIS in verval

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 343 776

Marianne Ottemann - OTTI over CUBA - TRAPPENHUIS in verval

Cubaans tafereel. Vervallen trappenhuis in een oud koloniaal pand met mooie ijzeren traphek. Kapot stucwerk in diverse kleuren. Een bijzonder verlaten plek.
CUBA - TRAPPENHUIS in verval vind je in de categorieën Canvas (materiaal), Cuba, Dibond, Fotografie, Trappen, Verlaten plekken, Werk aan de Muur, otti en 2016.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor CUBA - TRAPPENHUIS in verval op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

CUBA - TRAPPENHUIS in verval van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto CUBA - TRAPPENHUIS in verval van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 776
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden