Cadillac aan de haven van Andras Veres

Werkcode: 191 842 Kopieer de werkcode

Andras Veres profielfoto Foto was in Antwerpen haven getrokken in de mooie zonsopkomst. Dit Cadillac stond alleen in de haven. Persoonlijk vind ik dit sfeer prachtig.

Dit werk wordt aangeboden door Andras Veres

Sinds 2013 houd ik me bezig met fotografie. Ik kan inspiratie putten uit alles wat rondom mij zit. Zelfs de kleinste, onbeduidend lijkende details blijven niet onopgemerkt voor mij. In mijn werk word ik bijgestaan door mijn beste vriend, een Canon 5Diii en zijn broers: Canon 24-70 2.8ii, Canon 70-200 2.8ii en een Tokina 16-28 2.8

Meer weten over Andras Veres?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Karin
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Linda
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Mirjam
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure
Top kwaliteit! Zeer goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Rob
Nederland
4.5 / 5

Mooie producten, goede service
Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
G.
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Cadillac aan de haven van Andras Veres op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
148,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden