Cafe herberg 'In 't Aepjen' Amsterdam

Cafe herberg 'In 't Aepjen' Amsterdam van Don Fonzarelli

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 69070

Cafe herberg 'In 't Aepjen' Amsterdam van Don Fonzarelli

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
191 172 gratis verzending!
Cafe herberg 'In 't Aepjen' Amsterdam van Don Fonzarelli

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Café herberg In 't Aepjen. Het op 1 na oudste houten huis van Amsterdam. Hier ontstond het spreekwoord 'in de aap gelogeerd hebben/zijn .....'
't Aepjen is een van de oudste huizen van Amsterdam, en tezamen met het Houten Huys op het Begijnhof een van de twee overgebleven houten huizen van de stad. Het pand ligt aan het begin van de Zeedijk en stamt uit 1550. Alhoewel de wanden van steen zijn is de draagconstructie nog geheel van hout. De huidige winkelpui stamt uit 1878. Het gebouw is voor het laatst in 1986/1987 gerestaureerd, onderin bevindt zich nu een kroeg, de bovenverdiepingen worden door het naastgelegen Barbizon hotel als kamers verhuurd.

Over Don Fonzarelli

Don Fonzarelli profielfotoDon Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Alle werken