Calatrava Guillemins 4

Calatrava Guillemins 4 van Peter Moerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 61124

Calatrava Guillemins 4 van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Station Luik-Guillemins is ontworpen door de spaanse architect Santiago Calatrava. Deze architect combineert zijn kennis van de architectuur met de kunde van de constructieleer. Hierdoor kan hij zeer grote overspanningen en bogen toepassen in zijn ontwerpen, en dit zie je dus veelvuldig terugkomen. In deze foto van het dak zijn rechte en kromme lijnen in een fraaie compositie gecombineerd tot een uitdagend beeld wat vraagt om bekeken te worden. Deze foto in groot formaat afgedrukt zal het zeer goed doen in een modern kantoor.

Over Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. Op zijn blog op de website https://www.petermoerman.nl doet hij regelmatig verslag van zijn activiteiten. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en regelmatig over fotografie te praten binnen de Fotogroep Zoetermeer waarvan hij lid is.

Alle werken