Camping Dartmore Park Engeland

Camping Dartmore Park Engeland van Wilbert Van Veldhuizen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Camping Dartmore Park Engeland van Wilbert Van Veldhuizen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 318459
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Nationaal park Dartmoor (Engels: Dartmoor National Park) is een heidegebied in het midden van Devon, Engeland. Het is een nationaal park met een oppervlakte van 954 vierkante kilometer. Het westen van gebied ligt hoger dan de gebieden eromheen. Daarom ziet het er daar anders uit. In tegenstelling tot de omgeving groeit er vooral heide, terwijl de omgeving veel groener is. Dartmoor wordt gekenmerkt door veel granieten heuveltoppen, die dateren uit het Carboon. Het gebied is vernoemd naar de Dart.
Een deel van Dartmoor is gedurende 200 jaar gebruikt als militair oefenterrein. Het gebied is verder populair bij toeristen en bekend bij paardenliefhebbers als thuis van de dartmoorpony.

Over Wilbert Van Veldhuizen

Wilbert Van Veldhuizen profielfotoHoi! Welkom in mijn webshop. Vele objecten heb ik al gefotografeerd. Ik hou ervan om soms spectaculaire dingen te fotograferen. En soms alledaagse dingen. Voor ieder wat wils dus. In de komende maanden hoop ik steeds meer foto's te uploaden. Vanuit hier kan u iedere foto die u ziet bestellen in verschillende materialen en maten. De bestel menu's zijn eenvoudig en levering binnen Nederland is gratis. Ik plaats op deze site alleen foto's die ik echt geschikt vind voor aan de muur. Ik Zeg Kopen!!

Alle werken