Canadese oldtimer 1957 Rideau 500 van Beate Gube

Werkcode: 708 054 Kopieer de werkcode

Beate Gube profielfoto De foto nodigt u uit om een duik te nemen in de wereld van de jaren vijftig. Een tijd waarin wegkruisers met oversized staartvinnen de straten veroverden.
Op de foto zie je de achterkant van een vintage Canadese auto uit 1957, waarbij de nadruk ligt op enkele details van deze spectaculaire auto uit die tijd.
Dit kunstwerk is het perfecte geschenk voor alle fans van Canadese auto's die het klassieke voertuigontwerp, de individualiteit van deze klassiekers en het vleugje nostalgie op prijs stellen.

Dit werk wordt aangeboden door Beate Gube

vintage autofotograaf * schilder

Meer weten over Beate Gube?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Wim
Nederland
5 / 5

Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Angela
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
H. Zeilstra-Quak
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
NICOLE
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Marianne
Nederland
4.5 / 5

perfecto
Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Ab en Netty Tiemersma
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken en bekijken van alle soorten kunst en versiering is alleen al een feestje. Dan kun je ook nog kiezen uit verschillende stijlen van omlijsting. Als kers op de taart een goede service, mooie producten en heel betaalbaar. We zijn blij en tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Richard
Nederland
5 / 5

Heel mooi en goed ingepakt
.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Canadese oldtimer 1957 Rideau 500 van Beate Gube op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
739,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden