Caramel

van treechild .

- Werkcode: 986285

treechild . over Caramel

Decoratieve kunst
Caramel vind je in de categorieën Beige, Bruin, Decoratieve kunst, Digital Art, Illustraties, Karamel, Kunst, Linien, Minimalisme, Penseel, Schilderijen, pinselstrich en treechild.
treechild . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door treechild .

Treechild heet eigenlijk Nina en woont als freelance kunstenares met haar gezin in Nederland. Nina is geboren in Berlijn, in de creatieve wereld: Haar vader nam haar al op jonge leeftijd mee naar zijn eigen vernissages en tentoonstellingen. Als klassieke autodidact leerde Nina zichzelf tekenen en fotograferen voordat haar illustraties werden ontdekt en zij werkte voor gerenommeerde opdrachtgevers als Tchibo of Mercedes. Of het nu gemaakt is met een tablet, camera of penseel en waterverf: Nina's werken zijn vaak kleurrijk, nemen bijzondere standpunten in en weerspiegelen haar nieuwsgierigheid.

Alle werken van treechild .


Waarom je kiest voor Caramel op behang

  • Het behang is prachtig. Mooie kleuren en geweldige kwaliteit. Het scheurt niet tijdens plakken en het zat er in no-time strak op.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Eenvoudig te plakken
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

Caramel van treechild .

Koop de illustratie Caramel van treechild . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 986285
Kies het materiaal Meer informatie
Behang (in banen)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
248 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.