Caspar David Friedrich - Moonrise over the sea

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 787

Over Caspar David Friedrich - Moonrise over the sea

Caspar David Friedrich - Moonrise over the sea

Caspar David Friedrich (Greifswald, 5 september 1774 – Dresden, 7 mei 1840) was een Duits schilder en tekenaar uit de periode van de romantiek. In 1798 ging hij naar Dresden en daar verbleef hij zijn hele leven. Hij was bevriend met Goethe en Novalis. Friedrich en zijn vriend Philipp Otto Runge hebben onbewust voor een vernieuwing in de beeldende kunst gezorgd. Friedrich was gefascineerd door het mystieke en had belangstelling voor het raadsel van het leven. Hij gaf het landschap een ziel en maakte de natuur tot klankbord van menselijke gevoelens.
Caspar David Friedrich - Moonrise over the sea vind je in de categorieën Caspar David Friedrich, Caspar David Friedrich, Duitsland, Kunstgeschiedenis, Landschappen, Lucht, Maan, Oude meesters, Romantiek stroming, Romantische droomwereld en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Caspar David Friedrich - Moonrise over the sea op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Caspar David Friedrich - Moonrise over the sea uit de oude meesters collectie

Koop Caspar David Friedrich - Moonrise over the sea als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 787
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden