Castle of the Bride

van Kelly van den Brande

- Werkcode: 341864

Kelly van den Brande over Castle of the Bride

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Dit verlaten kasteel bevind zich ergens in Duitsland. Het is nu gekocht door een man die alles vrijwillig aan het renoveren het is van een oude man geweest die alles jaren zo heb laten staan alles spullen stonden er nog in er hing niet alleen deze trouw jurk de de kast zelfs kinderkleertjes..
Castle of the Bride vind je in de categorieën Digital Art, Duitsland, Fotografie, Kastelen, Kunst, Romantiek (stroming), Romantische fraude, Trouwjurk en Verlaten plekken.
Kelly van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kelly van den Brande

Mijn naam is Kelly van den Brande, Autodidact fotograaf. Urbex fotografie, het fotograferen van vervallen en verlaten locaties is mijn grote passie. Voor mij is de spanning van het vinden en betreden van mooie vervallen locaties, het verhaal dat er achter schuilgaat, en natuurlijk de mooie plaatjes die het oplevert, een deel van mijn leven geworden. De foto's die ik maak vertellen hun eigen verhaal, een blik in het vaak rijke verleden, van levens ooit geleefd...

Alle werken van Kelly van den Brande


Waarom je kiest voor Castle of the Bride op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Castle of the Bride van Kelly van den Brande

Koop dit digital art werk Castle of the Bride van Kelly van den Brande als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341864
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.