Castlerigg Stone Circle, Engeland van Adelheid Smitt

Werkcode: 634 916 Kopieer de werkcode

Adelheid Smitt profielfoto De 'Castlerigg Stone Circle' is een pre-historische kring van stenen nabij Keswick in Cumbria in het Engelse 'Lake District'. Op de achtergrond is de berg Blencathra die door de opkomende zon mooi belicht wordt.

Dit werk wordt aangeboden door Adelheid Smitt

Ik kreeg op mijn 8ste verjaardag mijn eerste camera. Nu, vele camera's later ben ik uitgekomen bij een 'full-frame' spiegelloze camera en is mijn passie voor de fotografie een belangrijk deel van mijn leven geworden.
Ik reis veel, over de hele wereld, en fotografeer graag landschappen zowel als steden in het blauwe uur. Ik hoop dan ook dat mijn beelden kunnen inspireren en ik zou het geweldig vinden als mijn liefde voor fotografie het uiteindelijk brengt tot bij jullie aan de muur.

Meer weten over Adelheid Smitt?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wilco Van de Graaf
Nederland
5 / 5

Fantastisch
We zijn superblij met het behang. Wie weet voor nog meer ideeën.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Agaath
Nederland
5 / 5

Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Bianca
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
M44
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Ben Blatter
Nederland
5 / 5

Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Gino
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden
gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
E.J.K.
Nederland
5 / 5

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Flyovermanagement
Nederland
5 / 5

Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Castlerigg Stone Circle, Engeland van Adelheid Smitt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden