Cathedral Cove Nieuw Zeeland

Cathedral Cove Nieuw Zeeland van Jeroen van Deel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Cathedral Cove Nieuw Zeeland van Jeroen van Deel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82590
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Cathedral Cove is een van de meest schilderachtige plekjes (en er zijn vele ) op Coromandel schiereiland , Nieuw-Zeeland.

Vanaf het mooie Hahei Beach kunt u lopen naar Cathedral Cove , waar een natuurlijk gevormde boog de aandacht trekt.

Vanaf het noordelijke uiteinde van het strand , voert een wandelroute langs de klif en dealt vervolgens af naar de Cove . Hier ligt een gigantische gewelfde grot op het uiteinde van een witte rotsachtige kaap, die twee afgelegen baaien insluit. De kathedraalachtige boog geeft het hele gebied een air van grandeur . Het strand is een zandstrand met schaduwrijke pohutukawa bomen langs de waterkant - een perfecte plek voor een picknick en een duik.

Vlak bij het strand van Cathedral Cove is een groot hoogtepunt van puimsteen breccie rots bekend als 'Te Hoho'. Door de eeuwen heen is dit gebeeldhouwd door wind en water - nu lijkt het alsof de boeg van een groot schip het strand op komt varen.

Voor snorkelaars en duikers biedt Cathedral Cove Marine Reserve een visueel feest van sponstuinen, rif systemen en het mariene leven.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen van Deel

Jeroen van Deel profielfotoNatuur (flora en fauna), landschappen, panorama en macrofotografie, Italië, Schotland en Nieuw Zeeland, Pacific Northwest USA en Nederland. Sportfotografie: Formule 1.

Alle werken