Centraal Station Antwerpen van Don Fonzarelli

Werkcode: 80 284 Kopieer de werkcode

Don Fonzarelli profielfoto Centraal Station Antwerpen met zijn vele perrons op verschillende(5) hoogten.
Station Antwerpen-Centraal (door de Antwerpenaren ook wel de Middenstatie of de Spoorwegkathedraal genoemd, in het spoorwegjargon ook ingekort tot Antwerpen-Centraal of de Centra(a)l) is het centraal station aan het Koningin Astridplein in Antwerpen. Van 1873 tot begin 2007 was het een kopstation, een station waar alle treinen moesten keren. Op 23 maart 2007 werd een tunnel met twee doorgaande sporen onder het station en een deel van de stad Antwerpen geopend.[2]
In 2009 was dit station het vijfde drukste station in België, enkel voorafgegaan door drie Brusselse stations en Gent-Sint-Pieters.
Een kunstwerk in de zo kenmerkende stijl van Don Fonzarelli. Scherpe lijnen, contrastrijk en met een welhaast serene uitstraling. Of het nu in kleur of zwart-wit is, het spat van het canvas, papier, aluminium, Xpozer, giclees et cetera. Of het gaat om een gracht in Amsterdam, een straat in Haarlem, een indruk van Antwerpen, Rotterdam, Utrecht, Delft, Alkmaar, Edam, een prachtig naakt, een uitzicht over een rivier, een dorp in de verte, zijn oeuvre is breed omvangrijk en breidt wekelijks uit. Met zijn camera?s trekt Don Fonzarelli er dagelijks op uit om te schrijven met licht en te jagen op de schoonheid in de wereld.

Dit werk wordt aangeboden door Don Fonzarelli

Don Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Meer weten over Don Fonzarelli?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    René
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super mooi werk aan de muur
    Vriendelijke mensen en super snelle service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    John
    Nederland
    5 / 5

    Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
    GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Jeffrey van der bijl
    Nederland
    5 / 5

    Super mooi !
    Grote afbeelding ( 240 x 150 cm ) op canvas laten maken . Moet zeggen zeer tevreden mee . Hele heldere weergave zonder vervagingen . Ga hier vaker bestellen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    S.A. Heyne
    Nederland
    3.5 / 5

    het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
    ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Marjo
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Ronald
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering
    Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Mirjam
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure
    Top kwaliteit! Zeer goed ingepakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Gerda
    Nederland
    5 / 5

    Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Peter
    Nederland
    5 / 5

    Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
    Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Els Macquine
    Nederland
    5 / 5

    Ben zeer tevreden over het bestelde werk. Ziet er precies uit wat ik verwacht had.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Centraal Station Antwerpen van Don Fonzarelli op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
226,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden