Chain I

van Mark Leek

- Werkcode: 16 128

Mark Leek over Chain I

Detailopnamen gemaakt in de haven van Hoorn NH, mei 2012
Chain I vind je in de categorieën Boten & Schepen, Katrol, Kracht, Lakesite, Macrofotografie, Touw, Water, colours en mnmleek.
Mark Leek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leek

Mijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Alle werken van Mark Leek


Waarom je kiest voor Chain I op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Chain I van Mark Leek

Koop Chain I van Mark Leek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 16 128
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden