Chamber of Commerce - Antwerpen van Ivo de Bruijn

Werkcode: 231 220 Kopieer de werkcode

Ivo de Bruijn profielfoto Vanaf het eind van de vijftiende eeuw nam de betekenis van Brugge als internationaal knooppunt af. Na 1531 nam Antwerpen de rol als handelscentrum van Brugge over. Daar werd de markt beheerst door Spanjaarden en Portugezen.

De Antwerpse groothandelaars vroegen en bekwamen in 1485 de toestemming van het stadsbestuur om een ?gemeyne borze? op te richten. Deze Oude Beurs werd opgetrokken in het centrum van het toenmalige Antwerpse handelsleven.

In de 16e eeuw groeide Antwerpen uit tot een grote metropool met meer dan 100.000 inwoners, waarvan 10.000 buitenlandse kooplieden. Ze kregen vanaf 1531 de beschikking over een nieuw gebouw, opgevat als een rechthoekig plein met aan vier zijden overdekte galerijen, gebouwd boven op een kruising van straten. Gedurende een halve eeuw zou deze beurs het brandpunt van de Europese handel vormen en het model voor steden met gelijkaardige ambities.

Dit werk wordt aangeboden door Ivo de Bruijn

Ivo de Bruijn - freelance fotograaf - wonend in Rotterdam. Ik ben gespecialiseerd in urban, architecture en nachtfotografie en maak mijn foto's over heel de wereld.

Meer weten over Ivo de Bruijn?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ben Blatter
Nederland
5 / 5

Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Sef van Gurp
Nederland
5 / 5

Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Samira
Nederland
5 / 5

Super van begin tot eind
Prachtig product en super service! De

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
joke voortman
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
André
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
gre bloemberg
Nederland
5 / 5

prachtig
Het is nog mooier dan ik verwachtte Ben er heel blij mee Ziet er verzorgd uit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Marc Goorden
Nederland
5 / 5

Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Anja
Nederland
5 / 5

Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Chamber of Commerce - Antwerpen van Ivo de Bruijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden