Chambord Chateaux in het morgenlicht

van Hans Kool

- Werkcode: 49 488

Hans Kool over Chambord Chateaux in het morgenlicht

Tegenover dit kasteel kun je verblijven in het Hôtel Saint Michel. Een uitstekende kans om als alle toeristen weg zijn het kasteel te bekijken bij het avondlicht en het ochtendgloren. Als je het hotel uitloopt zie je dit. Een aanrader voor iedere fotograaf die van deze oude architectuur houdt!
Chambord Chateaux in het morgenlicht vind je in de categorieën Architectuur, Chambord, Chambord (Loir-et-Cher), Cultuur, Cultuurhistorie (landschap), Fotografie, Frankrijk, Geschiedenis, High dynamic range, Huis (woning), Kastelen, Landschapsfotografie, Middeleeuwen, Nikon D7000, Royal Society, Tourismus, Vakantie, Woonstijl Romantisch, colours en touristisch.
Hans Kool profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Kool

Hey!
Welkom in mijn Werken aan de Muur shop.
Voor mijn werk reis ik door heel Europa en dat geeft me de gelegenheid om mooie beelden te maken als de tijd het toelaat. Digitale Fotografie brengt meer creatieve mogelijkheden Panorama fotografie en het verhogen van de dynamiek van een foto. Meestal werk ik met Lightroom en Photoshop om de beelden de bewerken, de zg. Digitale donkere Kamer, om de wereld te laten zien hoe ik denk dat ze eruit zou moeten zien. Softwarematig kan de Dynamic Range worden verhoogd om zo de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien. Mijn passie voor fotografie gaat terug naar de tijd dat ik nog jong was, ik spaarde maanden voor mijn eerste camera, een kodak Instamatic box camera. Ik was 10 jaar of zo..Na het zien van de eerste resultaten wist ik: dit is het... Vele camera's zijn de revue gepasseerd sinds die eerste, de doka heeft plaatsgemaakt van snelle computers en hoewel de camera's dat ik nu gebruik veel geavanceerder zijn dan die eerste kleine camera met z'n kleine rode drukknopje realiseer ik me dat de technologie veel minder belangrijk is dan onze ogen. Een scene bekijken en weten wat en hoe je het wilt laten zien, daar gaat het om.
Vaak lukt het ook om de wereld een beetje mooier te maken als de soms zo harde en lelijke werkelijkheid.
Ik hoop dat m'n werk je bevalt...
Als je vragen hebt kun je me altijd contacten...

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from th

Alle werken van Hans Kool


Waarom je kiest voor Chambord Chateaux in het morgenlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Chambord Chateaux in het morgenlicht van Hans Kool

Koop de foto Chambord Chateaux in het morgenlicht van Hans Kool op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 49 488
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.